Pressmeddelande-utskick

Varje gång jag själv använder vår tjänst så blir jag så lycklig. Den är ju så bra! Det kan inte bli enklare. Om man nu är ett företag som vill jobba rätt mycket med att nå ut men som inte vill lägga alltför mycket tid eller pengar på det vill säga. Visst, man kan sätta sig och göra ett manuellt PR-arbete själv, det är ju självklart det bästa. Om man har tid. Men om man inte har det och ändå vill nå ut, så är det så himlans smidigt att göra det hos oss. Och vi är bara i början egentligen. Ibland är jag så vansinnigt trött på teknik, för det tar ju sån tid, men sen när man har det på plats – ja men det är ju då man ser storheten i det. Då har man plötsligt en produkt som rullar och som kan dra in pengar medan man utvecklar den vidare. Just nu skulle jag vilja trolla så att precis allt var på plats, och så skulle jag vilja ha några miljoner över till marknadsföring. Och sen göra samma resa i USA.
Idag sitter jag och skickar ut pressmeddelanden till vissa medier med exklusivitet. Tänk när även hela distributionsbiten är automatisk. Halleluja. Kunderna kommer inte märka nån skillnad – men vår arbetstid kommer göra det… 🙂Skärmavbild 2015-12-29 kl. 07.40.45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *