Workshop på första parkett

Vi är aldrig så bra och kreativa som när vi lämnar kontoret för våra heldags-workshops. Och idag råkade det vara en extra bra dag då solen sken och det var väldigt varmt.
workshop-prwithanedge-2Så vi körde på bryggan i Västra hamnen från 9-17,30. Och vi var sjukt effektiva. Kom fram till så bra grejer.workshop-prwithanedge-3Först satte vi hela seminariet som vi ska ha nästa vecka. Och som lite extra pepp när vi satt och skrev det så rasade de sista anmälningarna in, så nu är det fullbokat. Heja! (Om du skulle vara sugen så håll utkik – det kommer fler tillfällen)Skärmavbild 2016-05-12 kl. 20.29.01
Sen pratade vi vidare om innehåll. Vad är bra innehåll och vad är dåligt innehåll? Vi hade, inför den här workshopen, frågat runt bland vänner och bekanta om vilken typ av innehåll som engagerar, och inte. Gjort vår egen lilla undersökning. Vi jobbar ju med innehåll och älskar att grotta ner oss i det. Varför är en video bra och en annan dålig till exempel? Vi hade även förberett oss genom att ta fram varsin video som vi tyckte var bra och varsin som vi tyckte var dålig, så att vi hade det att diskutera kring. Och vi kom fram till så många bra slutsatser. Som vi ska sätta upp på vår vägg.
För det var en annan sak vi kom fram till idag – att vår ena vägg ska få bli en slags to do-moodboard-idé-inspirations-vägg. Anni ska gå och köpa vitt papper, svarta tuschpennor och beige tejp imorgon. Och så sätter vi upp allt på vår svarta vägg. Snyggt och inspirerande tänker vi.
Och sen fick vi solsting och gick hem. Eller ok – vi gick hem i alla fall. Med mycket nytt med oss i bagaget.workshop-prwithanedge-1
Och just det… vi kommer att köra samma frukostseminarium om Social Selling i Stockholm också. Snart…

0 thoughts on “Workshop på första parkett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *