Frukostseminarium om Social Selling

Vi hade frukostseminarium i morse – om Social Selling. Vi pratade om vad Social Selling är, hur man bygger ett community, och om hur man konverterar sitt community till kunder.
Vi hade hyrt in en fotograf – Jesper Berg –  som var där och filmade hela spektaklet så jag ska visa lite videos från det längre fram. Men oj vilket lyckat seminarium det var. Det roliga var att det kom väldigt många människor som vi inte hade träffat tidigare. Vi är liksom lite vana vid att det ofta är samma människor som man stöter på överallt, men idag kom det nytt folk. Jättekul. Så vi körde igenom vårt seminarium, bjöd på god frukost och fick en massa smarta frågor. Och minglade med en massa trevliga och intressanta människor. Det var riktigt lyckat så vi kommer definitivt att köra det igen, men då om ett annat ämne. Och just det här ämnet – Social Selling – kommer vi även att köra i Stockholm.
Så här såg det ut klockan 8 i morse:DSC_0056 DSC_0057DSC_0061
DSC_0067 DSC_0069DSC_0073Efter det så spelade jag och min underbara vän Alex äntligen in nya poddavsnitt. Två stycken, med lunch emellan. Så på söndag kommer det ut ett nytt avnsitt: “Här är ditt liv”, där vi mest uppdaterar oss om vad som har hänt sen sist. Vi hade så himla mycket energi så det kändes som att vi (eller ja podden då alltså) skulle koka över.
Alex har fått ett läppstift av en av våra härliga vänner och poddlyssnare Gabriella, och visar gärna upp det. Jag undrar om hon inte skulle bli YouTube-stjärna och börja vlogga om läppstift och glitter.DSC_0106Vi har varit i Lund idag också, jag och Mio, hos hans diabetesläkare. Och hans värden var dåliga tyvärr. Vi visste det eftersom han har haft högt blodsocker sista månaderna men det var ändå trist att få det svart på vitt. Anledningen till det höga blodsockret är att han har varit så mycket sjuk. Sjukdom stressar kroppen, och en stressad kropp får högre blodsocker. Så nu måste vi vara väldigt strikta med kosten ett tag. Väldigt få snabba kolhydrater, väldigt lite snacks och väldigt mycket planering. Allt för att få ner värdena.
Den här dagen har gått i ett, så nu ska det bli så himla skönt att ta det lugnt. Jag gick upp 04,30 för att hinna med diverse hushållssysslor som till exempel vika tvätt och annat kul innan frukostseminariet. Så nu är jag trött. Jättetrött. Ska lägga mig och natta Alvin, och det finns en stor risk att jag somnar… men det vore ingen bra idé för jag ska till Stockholm imorgon och behöver både tvätta, städa och packa. Hjälp. Tid tack! Ge mig massor av tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *