Hitta nya träningsformer

Jag är så sugen på att testa lite nya träningsformer. Dels för att… jag är sugen… och dels för att det är bra för mig som Personlig tränare att hela tiden vidareutvecklas. När jag säger testa så menar jag minst tre gånger per grej, innan jag eventuellt bestämmer mig för att det inte är något för mig. Eller om jag gillar det så fortsätter jag så klart.
Det som ligger närmast till i är Crossfit – som jag har hållit mig medvetet ifrån med argumentet “Jag inte vill skada mig” – men så tänker jag att om det är en seriöst box (som det ju heter), och nu när jag dessutom själv har bra koll, så är väl den risken inte så stor. Och dessutom så är det kanske ett oförtjänt rykte som crossfit har fått? Från oss som inte har varit med i sekten 😉
Och sen ligger ju danspass också nära till hands. Lite utanför min comfort-zone eftersom jag tänker att jag kommer flaxa omkring och inte ha koll – men samtidigt det roligaste jag vet.
Sen är jag öppen för precis vad som helst; Strong man, paddla kanot, klättra, gymnastik… you name it. Kom jättegärna med tips!
Men jag funderar i alla fall på att testa ett nybörjar-Crossfit-pass här i Limhamn där jag bor, på torsdag.
Gissar att det är mycket sånt här man håller på med? Armgång. Och kastar tunga bollar upp mot en vägg, hoppar upp på lådor, kör burpees… Hmm, undrar om jag kommer att gilla det… Armgång är ju kul – men burpees och det där andra… ja vi får se helt enkelt. Jag kanske känner mig hemma i Crossfit-sekten, vem vet? 😉
https://www.youtube.com/watch?v=3k5MgvJkhw4
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *