“Vi somälskar 90-talet”

Idag blir det dans hela dagen och natten lång. Jag börjar med ett Sh'bam-pass nu på morgonen, och sen så ska jag direkt hem till Johanna – för klockan 12 börjar festen i parken. Har ni hört talas om “Vi som älskar 90-talet?” Så sjukt himla jättekul grej. Alla – ja jag menar verkligen alla som man lyssnade på under 90-talet är samlade på ett och samma ställe. Min absoluta favorit är Snap och I got the power. Men sen kommer det ju en massa andra dit också; East 17, E-Type, Vengaboys, Basic Element (som jag har jobbat med när de körde sin första turné. Amen hur kul period var det då? Jösses!), Peter Andre, 2 Unlimited, Captain Jack… ja men en himla massa kända artister från 90-talet helt enkelt. Här finns en Spotify-spellista med alla artister. Om du skulle råka lyssna och dessutom råka bo i Malmö och bli så himla sugen du med, så går det fortfarande att köpa biljetter.
Det håller på från 12 till 24 så vi får se hur fötterna och benen känns imorgon… Det här kommer bli sååå kul. Förhoppningsvis så händer ingenting här i bloggen förrän imorgon då alltså. Håller tummarna för det, det vill säga att det blir en heldag och kväll ?


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *