90-tals-festival-yra

Det var väldigt kul igår! Vilka minnen! Vi var ett gäng tjejer som hängde där precis hela dagen. Trodde aldrig att vi skulle orka så länge. Det höll ju på från 12 till 24. Men det var så himla roligt! Wow alltså! Festivaler är kul, speciellt när man slipper sova i nåt sunkigt tält och vakna upp dagen efter med en massa flaskor och glas omkring sig. Är lite för bekväm för sånt. Men en dag så där, med strålande sol (ja ja, lite regn också men det spelar ingen roll – man torkar) så är det helt fantastiskt. Jag trodde att alla artister skulle vara väldigt “gamla” och avdankade, men måste säga att många såg ut som förr i sina scenframträdanden, fast äldre. 2 Unlimited, Peter Andre (över förväntan faktiskt), East 17, Vengaboys, Haddaway, Snap…
… och så Rob'n Raz och D-FlexD-flexDet här är den bästa sortens utgång – med musik på det här sättet. Nu ser jag fram emot nästa musikevent: Jag och min kompis Maria ska till Stockholm om två helger och se min favoritartist all time – Veronica Maggio. Och vi har platser på rad 4. Det kommer bli magiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *