Det är en konst att vara ny

Jag är så himla imponerad av Clara, som är relativt ny i bloggvärlden men som har planerat sin blogg ett bra tag, och under tiden har passat på att nätverka med andra bloggare och tagit kontakt med olika ledare som hon har velat intervjua. Jag tycker att hon är så himla cool i det att hon vågar gå ut och vara “ny” och nätverka “ensam”. 
 
För det är en sak att nätverka när man är några stycken eller känner väldigt många på ett event, men en helt annan när man är ny i branschen. Många säger att jag är ett proffs på att nätverka, men jag vet inte det egentligen. Jag gillar att träffa folk – ja men jag älskar verkligen att prata med olika sorters människor – men skulle inte vara bekväm på en tillställning där jag inte känner en endaste. Själv. Nej, jag tycker att det skulle vara jättesvårt att mingla runt då.
 
Hur som helst, Clara då, det var henne jag skulle prata om nu. Hon kontaktade mig för ett tag sen, och intervjuade mig sen, om ledarskap, och den intervjun kan ni hitta i hennes blogg. Här. 
 
In och läs. Vad tycker ni?
 
 
 

0 thoughts on “Det är en konst att vara ny

  1. Men ååh, tack för de fina orden! Det är människor och bloggkollegor som du som gör det enkelt att kasta sig ut själv och säga hej till främlingar. De absolut flesta av er som jag möter är så varma, öppna och förbaskat trevliga att det utplånar (nästan) allt pirr man kan känna av i magtrakten. Återigen tack för att du ville intervjuas för Bossbloggen. Tycker dina tankar och resonemang är så kloka och har redan fått superfin feedback från läsare som delar den bilden 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *