Dags att fira

Idag har jag varit så där produktiv och effektiv igen. Jag har hunnit med hur mycket som helst, men missade det viktigaste av allt: Att ringa diabetesmottagningen. Hur kunde jag? Jag har ju det på min to do-lista, men problemet är att jag har ganska många grejer där nu. Oktober är (precis som september) en helt galen månad. Jag är så uppbokad att jag nästan får ångest när någon ber om min tid. Men jag klagar absolut inte. Det är roliga grejer! Bara roliga grejer. 
Och vet ni vad – idag var vi på en workshop och har numera – från och med måndag redan – äran att jobba med en ny, väldigt rolig kund. Vi är alla sååå glada över att det är människor som känns äkta och som har ungefär samma tänk och värderingar som vi. Det är alltid kul att börja jobba med nya kunder, men ibland känns det så där extra härligt i magen när det liksom klickar väldigt bra.
Så vi bestämde att vi skulle fira! Från och med nu ska vi alltid fira när det händer nåt kul. När vi anställer nån ny (Vi behöver eventuellt anställa ytterligare en snart), när vi får nya kunder eller när vi lyckas med något annat. Vi måste vara duktigare på att fira helt enkelt, det klubbade vi idag.
 
Här firade jag och Anni att vi hade lyckats smuggla oss in på Dj Battle i Almedalen förra sommaren. Fast nu tänker vi nog mer bubbel.
Jag kan inte förstå att det här bara var drygt ett och ett halvt år sen, när vi tog våra första pressbilder. Då var det bara jag och Anni – och jag drev PR with an Edge vid sidan om. Med vänsterhanden. 
Sen januari i år, när jag bestämde mig för att lägga ner NewsHubby och istället satsa fullt ut på PR with an Edge, så har det hänt en hel del: Vi har fått fler kunder, större kunder, andra sorts kunder – och framförallt så har vi blivit fler personer. Kan inte förstå att man kan vara ett sånt bra gäng. Kanske för att vi är i så olika åldrar? Eller så är det bara att vi är så bra synkade helt enkelt. Nu ska ytterligare en (eventuellt två) personer in i vårt lilla team, och det ska bli så kul. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *