Det här med att mixa olika stilar hemma ♡

Jag är ganska ombytlig av mig, men en sak går nästan alltid igen: Jag gillar inte att ha för många prylar hemma och jag vill gärna att varje sak ska ha sin egen plats. Annars råder det ett ständigt kaos tycker jag. Och det kan låta som en enkel sak att varje sak ska ha sin plats, men jag tycker faktiskt att det här med förvaring är rätt svårt. För även om man kan proppa skåp fulla med hur mycket prylar och kläder som helst så vill jag inte ha det så. Jag vill att det ska vara lättöverskådligt och luftigt även inne i skåpen.
Sen är det det här med att barnen ofta har prylar typ överallt. Den som har en lösning på det lilla i-landsproblemet – som ändå är något som irriterar mig varje dag – Ring mig! Nu!
Hur som helst – jag försöker att inte ha för många prylar överallt (icke att förväxla med en riktig minimalist – hen hade inte tyckt att vi har få prylar här hemma) utan gillar när det är rent och det finns rena ytor. Fast med växter lite här och där förstås, för myskänslan. 
Men så finns det några ställen där jag går loss och kör all in. Som till exempel vid mitt skrivbord. Jag har vy över den platsen från min säng och gillar att ligga och titta på myset och fluffet.
Ni kommer ihåg att jag sa att om jag bara skruvar ihop garderoben så kommer många andra platser bli mindre röriga? Jag gjorde äntligen det förra helgen – skruvade ihop garderoben och fick in en massa kläder och fick upp böckerna som tidigare har legat och skrotat på mitt skrivbord.
Så nu har jag äntligen fått tillbaka min arbetsplats, efter att ha suttit i köket ett tag.
Jag har fortfarande inte fått upp så mycket på mitt armeringsjärn, men det kommer. Garanterat.
Vid den här lilla platsen i hemmet har jag som sagt många prylar. Men jag gillar det.
Och alltid växter.
Jag har inte så många färger i mitt hem så de gröna växterna livar verkligen upp.
Som alltid, när jag håller på och fixa här hemma, så har jag den här lilla kompisen efter mig.
Hur gör ni? Mixar ni olika stilar eller är det en och samma stil i hela ert hem?

0 thoughts on “Det här med att mixa olika stilar hemma ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *