Fler nya kollegor

Ja men vi har ju två nya kollegor också. Det händer saker i en rasande fart just nu. Det känns som att jag just nu mest flänger mellan poddande – förutom min och Lindas entreprenörspodd så intervjuar jag även i flera andra poddar – vabbande, vobbande, träning, möten, telefonsamtal och så vidare. Men just jobb-biten är kul, den klagar jag inte på. Det är det där andra som är lite meckigt att få ihop. Och därför är det fint att jag har så många bra kollegor.
Nu kan jag inte längre använda den här bilden på vårt härliga team – för nu är vi fler. Och därmed ännu härligare.
Nu har vi anställt både Zandra – som även driver Instagramkontot @lillavardag tillsammans med sin kompis Clara – och Christin som driver @midiss.
Det här är alltså Zandra, vars pappa jag känner sen förr. Hur sjukt?
Och Christin har jag inte hunnit få med på bild än. Hon började i måndags… Men det kommer!
Vi börjar bli många, och det är tur att vi, redan innan vi blev fler, strukturerade om oss lite. Nu jobbar vi så att man har ansvar för några kunder var, och sen är det en av oss som kör sociala medier för alla kunders räkning.
Att jobba med sociala medier innebär inte bara att posta grejer (envägskommunikation), utan även att kommunicera med folk – men också, det som nästan är det viktigaste av allt om man vill bygga community – gå in på andras konton och likea, kommentera och liksom visa intresse. Det finns väl inget så trevligt som när folk, på riktigt, visar intresse för en? Så funkar det ju också i de sociala kanalerna.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *