4:e advent och julmys

Jag älskar julen och njuter varenda dag av pepparkaksmys, tända ljus och mysiga kväller som vi ofta har här hemma . Den här tiden är så otroligt mysig, och jag har till och med börjat uppskatta tiden efter jul också eftersom det för mig innebär total avkoppling och nedvarvning. Jag får liksom inga mail, ingen ringer, inga möten inbokade – och det finns plötsligt tid att komma ikapp. Det är under de perioder när jag stänger ner datorn som jag blir kreativ och kommer på alla idéer som eventuellt kan driva företaget eller mig själv framåt. Och sen så är det också en sån grym känsla att inte ställa klockan och inte ha några planer, utan bara glida omkring och göra det som faller en in för dagen. Nu är inte jag typen som bara ligger och slappar hela dagarna men jag äääälskar ändå att varje dag är som ett oskrivet blad. Jag går och tränar när jag känner för det, spelar spel med barnen när jag känner för det, fikar med en kompis när jag känner för det… Och så vidare… Ja men jag älskar helt enkelt julen. Förr tyckte jag att det härliga tog slut vid julafton, men nu är det nästan tvärtom. Tänk om vi hade haft snö också… 
Den sista månaden har varit så otroligt hektisk med tanke på heltidssjuka barn plus mitt jobb så jag har verkligen fått fundera över hur jag ska spendera varenda minut. Därför är jag otroligt glad över att jag idag köpte de första julklapparna… men att jag också nästan har köpt allt. Wow va! Jag är såå imponerad av mig själv. Har bara ett par småsaker kvar – sen får det gärna bli julafton. Jag tror att det blir så att när jag har så ont om tid så planerar jag så noga och blir så effektiv att jag nästan får mer tid över… Nästan.
4:e advent redan… kan knappt fatta det…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *