Pulkaåkning och Olof Röhlander

Ja men till slut fick vi lite snö i Malmö också. Med betoning på lite dock. Men vad gör man inte? Jag tvingade ut barnen (trist att det är jag som ska behöva peppa igång en sån aktivitet. VARFÖR ÄR DET INTE DE SOM TJATAR PÅ MIG?) att åka på den halvt snötäckta marken. Givetvis hade de jättekul när vi väl var där.
 
Förutom det så har det varit en väldigt soft dag, vilket passar mig och min förkylning alldeles utmärkt. Jag lyssnade på Olof Röhlander i Framgångspodden häromdagen, och eftersom jag aldrig har varit på något av hans föredrag, och eftersom jag tyckte att han kom med väldigt mycket inspiration, så kollade jag in ett av hans föredrag nu på eftermiddagen. 
Vi har också hunnit diskutera Mios läggtider och speltider, men inte riktigt kommit fram till allt än. Helt klart är att jag vill ha lite hårdare regler nu än vad vi har haft under jullovet. Jo men båda barnen mår rätt bra nu faktiskt. Huvudvärk som kommer och går lite då och då, men inget som gör att de behöver stanna hemma från skolan. Halleluja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *