Så himla trött… men check på jackan ✔️

Nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig ner och sova. Men jag har bestämt mig för att vänta tills jag kan gå och lägga mig för natten. Nu ska jag istället fixa mat och skruva ihop skåpet som ska stå i hallen. Lika bra att få det gjort. Det var ju det jag hade som plan idag men så tog det sån tid innan vi kom iväg i morse… att jag kom hem alldeles för sent. Hur som helst, jag och Mio åt lunch ute, och vi hittade också en jacka. Halleluja! Den var dyr men vi kände oss båda väldigt nöjda. Jag gillar Peak Performance eftersom det är bra kvalitet och bra funktion. Den här jackan blev det:
Alvin hatar att gå i butiker och vägrade följa med. Nu är han så stor att han väljer att vara själv hemma ibland. Inte för länge, men ett par timmar funkar. Min lilla, lilla godbit. Låt honom aldrig bli äldre. Han och jag har fortfarande så mysigt på kvällarna. Då är han inte så stor ♡
Mio kom precis och frågade om hans kompisar får sova över. Första tanken var neeej, jag är så trött, men så kom jag på att herregud, det är klart han måste få passa på nu när han mår bra. Och dessutom… vem bryr sig egentligen? De visar sig inte utanför hans rum ändå ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *