God morgon torsdag

Jätteknasigt att säga god morgon nu när klockan är ett men jag påbörjade det här inlägget i morse och tänkte alltså slutföra det nu. 

Saker blev inte riktigt som jag hade tänkt mig i morse, utan egentligen gick de bättre, men det innebar också att jag hade mindre tid. 
Jag hade inte räknat med att barnen skulle vara friska idag eftersom de båda var dåliga igår. Och eftersom de lyckligtvis var friska så fick jag, som jag hade lovat, köra och hämta dem hos Jonas (som börjar sju på morgonen) för att köra de till skolan.
Men jag klagar inte. Är bara otroligt glad över att de mår bra. Men det förklarar varför det här blogginlägget plötsligt har en opassande rubrik. 
Och nu… när klockan har hunnit bli ännu mer så inser jag att: 1) Det här blev ett väldigt innehållsfattigt inlägg 2) Det blir inga fler inlägg idag (Vi hörs imorgon bitti istället) 3) Shit vad mycket det är just nu. (Men det är ett angenämt problem)
Puss på er! Hörs imorrn istället ?
(null)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *