Det är heeelg?

Den här veckan har varit totalt galen. Det har varit roligt men det har varit väldigt mycket att göra på alla plan. Men bara kul som sagt! Det har verkligen varit så att jag har fått fundera över “Hinner jag ringa det här samtalet eller kan jag skjuta på det?” och “Vilka mail kan vänta till nästa vecka?” Och svaren har oftast blivit “Nej” och “Inga!” Så den här helgen kommer att gå ut på fyra saker:
1) Jag ska jobba undan så mycket som möjligt så att jag kan komma till kontoret lugn och harmonisk på måndag. 
2) Jag ska hänga med barnen och mysa, mysa, mysa!
3) Jag ska gå på BodyJam (ikväll och på söndag. Jag älskar danspassen!)
4) Jag ska sova, sova, sova! Jag har rejäl sömnbrist efter den här veckan.
Men det ska bli så himla mysigt. Det låter kanske trist att jobba men det ska bli så skönt att få undan allt, och samtidigt är det så mysigt när jag, Mio och Alvin myser omkring där hemma tillsammans men ändå gör olika saker. Helger är riktiga energi-injektioner!
Vad ska ni hitta på? 
Ibland kan de tycka att jag är lite för på tror jag ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *