Update om läget

Nix, vi har inte fått något svar än… Jag börjar bli rätt nervös nu. Klockan är ju snart sex och de hoppades på att kunna ge svar på vilken diagnos han har redan nån gång mitt på dagen. Har de hittat saker i proverna som de inte hade förväntat sig? Som gör att de har testat vidare? Finns det fler grejer som felar? 
Vi gjorde ju även EEG igår som de också skulle kolla resultaten på idag.
Förhoppningsvis är det bara så att det tog längre tid än förväntat. Jag vet dock att de vill börja medicinera honom så fort som möjligt, så jag vet att de inte vill dra ut på det. Men varför tar det då sån tid? Fast egentligen är det ju inte så lång tid… det har ju inte ens gått en dag. Det är bara det att han sa att förmodligen så har vi ett svar runt “mid day”. Men vi får hålla oss till tåls helt enkelt… det är bara att vänta. Svaret kommer att komma, så mycket vet vi ju. Och vill vi ens veta? Kanske det är bättre just nu? Innan vi har ett konkret besked… Ena delen av mig vill inte att läkaren ska komma – jag orkar inte få svaret – och andra delen av mig vill att han ska komma nu, nu, nu…

0 thoughts on “Update om läget

  1. Alexandra! Jag hoppas verkligen att ni ska få ett så positivt svar som möjligt. Har följt er ett tag nu och Mio verkar vara en fantastisk kille! Så tapper och fin! Är imponerad av att du håller ihop det så bra, men förstår förstås att det är det enda du kan göra. Av dina små filmklipp framgår det verkligen vilken fin relation ni har och hur mycket tillit Mio har för sin mamma. Tänker mycket på honom/er och skickar massa positiva tankar och styrka!! Kram från Carina Holm (ving Acu när det begav sig)?

  2. Så jobbigt!!! men ändå bra att vissa saker klarnat och Mio får rätt hjälp. Tänk dig honom pigg och hemma igen. Vi är många som håller alla tummar. Kram.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *