Så kan du sätta upp en tavla utan spik eller skruv

Jag har hittat världens bästa grej! (Ja det ser ut att bli många shoppingtips så här i juletider. Jag är sällan ute och shoppar annars men nu blir det ju mer av den varan) Såna här “damage-free” små grejer att hänga upp tavlor med på väggarna. Det är svårt att förklara hur de funkar men jag skulle säga att det som känns närmast är att det är nån slags kardborre. Det står att man kan hänga upp max 5,4 kg med såna här, det låter väldigt mycket – jag vet inte om jag hade vågat det – men jag har satt upp planscher och barnens fotbollströjor och halsdukar med dem och det funkar utmärkt.
Jag ska testa att sätta upp en liten tavla också, en som jag inte är rädd om, och inte ovanför en säng (Hjälp!) Men alltså de är grymma, och de förstör inte heller väggarna. Love it!
Så här ser de ut. Jag hittade de på Clas Ohlson för 69,90:- och de räcker till en tavla så det är klart, de är kanske inte i det billigaste laget men istället för att borra liksom… (ja jag kan inte det där med att borra i betong)
 
 
 

0 thoughts on “Så kan du sätta upp en tavla utan spik eller skruv

  1. Jaa nej alltså borra?! Det är anledningen till att våra tavlor stått lutade mot väggarna istället för att bli upphängda… 🙂 Men nu ska vi flytta så kanske vi kan försöka lista ut hur man gör i den nya lägenheten 😉 Bra tips annars – får ha det i åtanke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *