Blodsockret blev bättre

Kommer ni ihåg att jag sa, häromdagen, att Mio har haft högt blodsocker på sistone? Vår största frustration har varit att det inte har känts konsekvent eller rimligt med tanke på vad han har ätit och hur mycket insulin han har tagit. Vi, eller läkaren då, upptäckte att han hade stora svullnader på magen, på grund av att han har stuckit för mycket på samma ställe och sa att han inte får sticka där på ett år nu. Så han slutade med det och vips så är blodsockret mycket bättre och mycket mer konsekvent. Så dumt! Här har vi gått i flera månader med onödigt högt blodsocker. Nu var det flera diabetiker som inte tyckte att 56 i HBA1C var så farligt, men det kändes ändå så konstigt med tanke på vad han stoppade i sig. Men nu är det alltså mycket bättre. Så himla skönt. Jag är så rädd om hans lilla kropp. 
Och på tal om hans lilla kropp. Den var inte så liten när han var “liten”. Haha… Han ammade exakt varannan timme dygnet runt. Jag lovar att jag aldrig har sett några lår som har varit i närheten av hans. Men det var nog tur, för sen blev han så allergisk mot allt och hade svårt att behålla maten under några år. Så här låg vi jämt och sov första åren♡ Ja jag var en sån som inte kunde lägga honom i egen säng på mååånga år. Det är väl därför han vägrar att sova hos mig nu. Ibland ber jag om det när han har krångligt blodsocker – för att jag ska slippa gå upp och iväg flera gånger under natten. Enklare att bara fixa det i sängen. Men han vägrar. Han fick nog en överdos som liten ?
 
 

0 thoughts on “Blodsockret blev bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *