Statistik på Instagram: Interaktioner

God morgon från Knippla! Vi åkte upp hit igår för att se Alvin spela i Gothia cup, och efter en lååång och spännande resa så kom vi äntligen hit till Knippla mitt i natten. Det är magiskt att sitta och jobba med den här utsikten måste jag säga. Man kanske skulle bo på en annan ö? ? Ja vi bor ju redan på Ön i Malmö. Jag hittade en gammal bild på mig härifrån Knippla. Håll till godo med den så länge så ska jag ta nya bilder sen på vår härliga miljö. 
Hur som helst, jag delade med mig av lite av min Instagramstatistik igår och tänker att jag idag ska visa hur man ser hur olika interaktioner man har fått senaste året, halvåret och så vidare. Häng med!
1) Börja med att gå in och klicka på statistikikonen. Om du inte har en sån så måste du först göra om ditt konto till företagskonto.
2) Sen väljer du “Innehåll”

3) Och så klickar du på “Visa alla”
4) Då kommer du in till den här sidan där Instagram har förinställt att det är “exponeringar” senaste “1 år” som du ser. 

5) Om du klickar på “Exponeringar”så kan du ändra till att istället se kommentarer, likes, sparat, profilbesök, räckvidd etc. Och om du klickar på “1 år” så kan du ändra tidsperioden till 7 dagar, 30 dagar, 3 månader etc.
Bra va? Lycka till ?
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *