En kväll på stan

Jag är så glad att jag ibland är smart nog att tänka “OM, jag skulle ändra mig…” I morse hade jag bestämt mig för att jag skulle vara hemma själv ikväll. Jag har inte varit ensam på… länge. Minns inte ens när. Men några veckor sen är det i alla fall
och även om jag är en väldigt social person så gillar jag att få tid för mig själv. Därav mina tidiga morgnar.
Så i morse lutade det väldigt starkt åt att jag skulle åka hem efter jobbet och bara vara hemma. Men… för säkerhets skull så packade jag med en blus, lite rouge och annat smink i väskan. Och det var ju tur. För medan jag satt hos frisören (har varit
där och fixat utväxten) och jobbade undan lite så fick jag en känsla av att “Det är klart som tusan att jag ska vara social ikväll! I alla fall en stund”. Jag och Kristina hade snackat om att göra nåt men skulle höras under dagen. Så jag lät beslutet
ligga i hennes händer. Som ni ser så blir det alltså en runda på stan.
Så jag tog min väska och gick och handlade tandborste, tandkräm och en nagelfil. Måste borsta tänderna för att liksom “börja om”. Eller måste och måste, älskar i alla fall att göra det. Sen gick jag in på en toalett på stan (haha… fräscht, jag vet)
och borstade tänderna…
… sminkade mig och bytte om till blus.
Kände mig genast lite fräschare.
Kom ut i ljuset och tänkte kolla hur resutlatet blev, hittade dock ingen spegel, men det går ju bra så länge man har en mobilkamera med sig.

Sen promenerade jag genom stan. Älskar att gå i mina gamla barndomshoods.
Gick en sväng inom Kicks också och provade en ansiktskräm ?
SEN var jag klar för att gå och sätta mig på Espresso House. Så nu sitter jag här och jobbar ett par timmar innan det är heeelg!
Vad gör ni? Och vad ska ni hitta på i helgen hörni? ?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *