Coaching & Sociala medier-nätverk

Det här är en annons i samarbete med Mama said (mitt eget företag)
Vet ni vad? Det här är så himla kul! Vi har lanserat en ny tjänst; Coachning och Sociala medier-nätverk. Tanken är att vi dels ska fungera som coacher till alla Social media managers (och likasinnade) som sitter, ganska ensamma, på sina arbetsplatser. Vi inser nämligen verkligen värdet av att ha varandra att bolla med: Vilken caption är bäst? Vilken bild ska jag vällja? Hur snabb ska textningen i videon vara? Hjälp jag har idétorka – vad ska jag posta? Ja men här på kontoret tar vi hjälp av varandra varje dag, precis hela tiden. Och nu vill vi utöka det och alltså även kunna coacha andra. Bra va?
Och dels så får man också ingå i ett nätverk (Sveriges bästa nätverk?), där vi samlar en massa grymma sociala medie-personer som två gånger per år träffas och kör en så kallad “unconference”. Vi arrangerar hela eventet och själva programmet kommer att gå ut på att alla, som är med i nätverket, kan bestämma egna programpunkter och sen diskutera de i grupper på olika stationer. Så om du till exempel är en person som gärna vill grotta ner dig lite mer i Facebooks algoritmer så sätter du upp det som programpunkt. Alla som är intresserade av det kommer till din station och diskuterar just Facebooks algoritmer. På så sätt så hoppas vi på många inspirerande samtal och mycket kunskapsutbyte.
Vi ger varandra daglig input och jag tror inte att vi hade varit hälften så kompetenta utan det.
Vad tror ni? Låter det här som en bra grej? Det kommer att kosta 5,000:- per månad, eller ja, 60,000:- per år, och det känns väl rimligt för ett medelstort eller stort företag att betala för att få coachning, fortbilding och att ingå ett gediget nätverk? Eller? Vad tycker ni? Ni är mina bästa personer efter mina vänner IRL (+familj och så så klart) så jag litar på er. Vad tycker ni? Kom jättegärna med input!? Ni kan läsa mer om det här om ni vill. Tack för att ni är med på allt jag gör typ…
 

32 thoughts on “Coaching & Sociala medier-nätverk

  1. Toppenbra! Det finns så många företag, tex på insta, som inte uppdaterar flödet eller lägger upp bilder som inte är speciellt inspirerande tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *