Jag älskar snälla, lojala människor med hjärtat på rätt ställe ❤️

God morgon från tåget! Vi gick upp extra tidigt imorse – halv fem ringde min klocka – för att åka tåg till Stockholm. Och just nu, as we speak, så har jag två sovande killar framför mig och en på golvet som värmer mina fötter. ? Vad gör ni? Jag gissar att ni sitter nånstans, kanske på väg till jobbet, eller så kanske ni är på jobbet..? Vart ni än är så Hej!?  Ja ja, hur som helst, jag kom att tänka på en sak igår… Jag var nämligen hos min frisör, Tammy – på hennes salong Skills som ligger här i Malmö. (Följ de gärna på @skillsmalmo på Insta om ni vill ha frisyrinspo). Och medan vi satt där och pratade så insåg jag hur glad jag är över att jag nuförtiden mestadels har väldigt härliga människor omkring mig.
Det var inte helt självklart för mig, förr, att jag skulle välja in bra människor i mitt liv. Jag kunde ha en chef som var lite sådär halvotrevlig och som fick mig att få ångest, en revisor (waaay back) som jag valde för att… jag bara hittade henne, en företagsbank som jag valde utan några som helst tankar kring hur trevlig (eller otrevlig) kontaktperson jag fick. Och så vidare.
Idag gör jag mycket mer medvetna val och det är så jäkla grymt – för då blir det ju kul att gå på möte, kul att gå till naprapaten, kul att träffa sin kontaktperson på banken (jag har världens roligaste) och kul att gå till frisören. Förstår ni hur jag tänker? Det är klart som sjutton att vi ska välja medvetet i den mån vi kan. Och är man på en arbetsplats med en dålig chef – ja men då får man försöka byta jobb. Eller prata med chefen. Jag säger inte att det alla gånger är enkelt, men vi KAN ju ändå styra det här, eller i alla fall försöka styra det, om vi bara vill, eller hur?
Jag har kommit på att det viktigaste för mig är att människor omkring mig är snälla, har hjärtat på rätt ställe och att de är lojala. Det räcker. Har man de FANTASTISKA egenskaperna så är jag såld. 
Och om vi ska återgå till min frisör nu då… så är hon precis en sån person. Jag tycker väldigt mycket om henne, även som vän, eftersom hon är snäll, lojal och har ett stort hjärta. ❤️ Jaaa, men sen är hon så klart också en grym frisör – kompetens är givetvis alltid en förutsättning. 

Hur är ni? Gör ni medvetna val? Vilka egenskaper är viktigast för er – för de människor ni ska ha nära er?
 

32 thoughts on “Jag älskar snälla, lojala människor med hjärtat på rätt ställe ❤️

  1. Jag har på senaste tiden sållat bort människor som jag upptäckt inte är mina vänner, alltså människor som tydligen haft en märklig uppfattning om mig pga av de val jag gjort i livet. Trots att jag ställt upp och alltid hjälpt så blev jag utskälld offentligt pga mina val. Men så är det – så länge man gör något som alla andra tycker är bra så är man accepterad, men gör man något nytt då jäklar… Så jag är väldigt noga nuförtiden och lägger noll energi på människor som är negativa energislukare. Man lever bara en gång, då ska man också vara nöjd med livet och sig själv. Love to you <3

  2. Så bra att du nämner detta, man har ju verkligen denna makt att välja vilka jag vill influeras av i mitt liv. Så viktigt att tänka på detta i allt vad kommer till insta-flöde, vart jag köper mitt morgonkaffe, vilket café ger mig bra energi etc etc. What ever doesn’t serv me must go.. Det är så lätt att vara fast i dåliga relationer fast att man faktiskt äger det valet! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *