Framme i Stockholm

Heej på er, vi åkte ju svintidigt i morse så nu är vi rätt möra.
Barnen sov väldigt bra på tåget. Jag känner de väl så jag visste att om jag bara tar med filtar så kommer de slockna rätt snabbt. Så här såg mitt resesällskap ut hela vägen…
Vi bor på Hilton Slussen vilket är perfekt läge för att ena dagen kunna strosa runt på Söder (idag) och andra dagen strosa runt kring Stureplan och där borta. Bruno är också med, och för honom (som är en liten räddhare) är det här värsta äventyret.
 
Vi tycker att rummet är sådär… men att utsikten är magisk. Jag älskar takvyer…
… och när man riktigt kan känna pulsen. 
Jag skulle kunna sitta och titta ut hela kvällen. Men det ska jag inte göra. Snart ska vi ta en liten runda med Bruno, för sen kommer pappa och hämtar upp oss. Vi ska ut och äta. Det blir en tidig kväll. Han ska resa iväg utomlands tidigt imorgon bitti och vi är ju som sagt svingtrötta och hade tänkt mysa här på rummet med en film. Imorgon börjar jag med en serie på LinkedIn förresten. Jag kommer att posta en kort video om dagen, med tips kring sociala medier och digital kommunikation (Instagram, blogg, Facebook etc.) från mina utbildningar. Varje gång jag är iväg och utbildar så tänker jag att jag sen ska komma ihåg att dela med mig i mina kanaler… men så glömmer jag. Men nu ska jag alltså göra en serie, med start imorgon (1 november) där jag varje dag delar med mig av ett tips. Vill ni följa mig där, eller lägga till mig så heter jag ju… Alexandra Bylund… Haha… nähä..? Ja ja, nu ska jag ut med vår lilla nallebjörn. Ha en fin kväll hörni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *