En bättre måndag

Hurra! Idag har det varit en bra dag! Jag har, efter en SVINjobbig vecka, föregående vecka, börjat den här veckan på ett utmärkt sätt. Vi har fått så många bra förfrågningar och det känns som att vi har flow. Och jag tänker se till att det fortsätter så. Bra va? Och så la jag ju ut min föreläsning till försäljning igår. Så kul! ☺️
Jag har fått mycket gjort idag trots att jag var i Lund med Mio på barnsmärtenheten. Jag måste säga att jag har börjat gilla min arbetsplats där. Jag har liksom börjat känna mig hemma där i fönstret… vet inte om det är för att jag jobbar så effektivt där eller om det har att göra med att jag sitter bredvid en apparat med varm choklad.?
Men jag trivs i alla fall bra där.
Och vet ni vad? När jag kom hem så fick jag nåt så himla fint. Jag blev verkligen sååå glad. Ja men jag blir det när någon har tänkt lite extra på mig. Nellie, ni vet hon som var hos oss på Mama Said och körde workshop kombinerat med yoga… hon hade skickat det här till mig på posten. Alltså förstår ni hur glad jag blev?! Sååå himla fint gjort. Jag sa i förra veckans podd att jag är så otroligt trött på min tråkiga och färglösa stil, och så var det ju som sagt en skitvecka förra veckan. Jag antar att det var därför. 
TACK TACK TACK Nellie! Du gjorde min måndag så där extra fin och guldkantad.❤️Och ja! Nu jäklar ska jag börja köra lite färg på läpparna!?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *