Föreläsning, träning och myskväll

Det här inlägget innehåll reklam för min egen föreläsning
God kväll! ??Jag har gjort tre saker idag: 
1) Tränat på min föreläsning! Det börjar bli skarpt läge nu hörni, och jag börjar bli nojig över att jag inte ska kunna allting utantill. För det här är en föreläsning där man liksom inte vill stå med sin iPad i handen. Så jag ska alltså kunna nästan en timmes material utantill. Puh! Idag bytte jag taktik, så istället för att köra igenom hela så nötte jag igenom korta delar om och om igen. Och det gav verkligen resultat. Det ska jag även göra fortsättningsvis. Dels så lärde jag mig väldigt mycket och dels så är det skönt att ta det i kortare etapper. Tänk att snart är det dags… 31 januari. Vill ni köpa biljetter så gör ni det här. Det går också bra att swisha!
2) Varit på gymmet med barnen i nästan två timmar. Vi körde första cirkelträning i tabataform (20 sekunders träning och 10 sekunders vila) i en kvart, och sen körde vi styrketräning. Det är så himla kul att vara där alla tre tillsammans. Och det går knappt att beskriva hur glad jag är över att träna med Mio!! Lycka!❤️
3) Sett film och haft myskväll. As ususal. Fast nuförtiden så har vi bara myskväll nån timme, sen går barnen in på sina rum och spelar med sina kompisar, och jag går typ och lägger mig och läser eller kollar YouTube så länge. Fast idag började vi myskvällen så tidigt, så även om jag satt och nickade till i soffan vid halv åtta, så insåg jag att så tidigt kunde jag inte gå och lägga mig i sängen. För jag vet ju vad som händer när jag kommer dit… ?
Men hur är det med er? Vad har ni hittat på idag? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *