Friday! ?

Så härligt med fredag hörni! ? Den här helgen kommer jag fokusera på att spela in och eventuellt finputsa lite i några poddavsnitt. Det första avsnittet, det som kommer ut på tisdag, ska jag lägga till sponsorsnack till, sen är det klart. Det har varit klart sen i julas och jag tänker att jag ska lyssna på det nu på vägen hem från Lund (där vi är idag igen). Är det verkligen bra nog? Är det inspirerande? Givande? Ja men jag ska lyssna kritiskt, och om det inte känns hundra så spelar jag in ett nytt avsnitt under helgen. Men min känsla är att det är bra. Vi får se…  Wiii vad kul det ska bli att äntligen lansera podden.
Och förutom det här med podden så ska jag träna minst två gånger om dagen på min föreläsning, och så kommer jag så klart hänga med barnen. ? Vi ska njuta så mycket av att inte ha så många måsten förutom att vi ska träna på gymmet och gå på bio. Roliga “måsten” ju. Vi ska se “A star is born”. Alla säger att den är så bra, och efter att ha hört Shallow så känner jag att jag verkligen vill se den. ♡
Men ni då? Vad ska ni hitta på i helgen? 
 

32 thoughts on “Friday! ?

  1. Det ska bli roligt att få lyssna på din podd! Avundsjuk på att ni inte sett A star is born och har det kvar. Till och med min man som var skeptisk tyckte väldigt mycket om filmen, Idag ska jag döma fotbollscup och imorgon ska jag jobba. Så det blir fullt ös.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *