Poddinspelning & fotokurs ?

God morgon! ☀️ Vad skönt det är när man har lagt sig tidigt och sen haft en relativt lugn natt. Inte en massa blodsockertagningar och låga blodsocker, utan bara en lång skön natt full av sömn. Jag känner mig utvilad. Vilket jag i och för sig gör ofta. Jag är grym på att se till att sova. Och sen jag började med D-vitamin (hade visst ganska mycket brist redan efter sommaren) så känner jag mig ännu piggare. Och hörni… DET är verkligen ett tips som jag vill ge er alla. Ät D-vitamin! Jag lovar att ni, på ungefär två veckor, kommer känna en enorm skillnad. Gör det bara! Och ta det på allvar! Ja för de flesta har faktiskt brist under vinterhalvåret. 
Idag ska jag ringa upp en gammal kollega, som jobbade hos oss för länge sen, och intervjua henne kring bra innehåll. Ja men det är förstås till Sociala Medier och Kommunikationspodden. 

Och ikväll ska jag på fotokurs! Jag köpte ju en ny kamera för ett tag sen, på Scandinavian photo, och de erbjuder gratis fotokurser till alla som har köpt en ny kamera. Har tänkt gå på nåt sånt i så många år, och nu är det alltså äntligen dags. Jag är rätt säker på att det är en ganska teknisk kurs, vilket är det jag är ute efter. För det första så finns det säkert massor av saker som jag inte har en aning om och för det andra så har jag bytt från Nikon till Canon. Ja men det ska bli superkul. Jag hoppas verkligen att det är en riktig matnyttig kurs. Och extra roligt är att jag ska gå tillsammans med min bästis-Tina. ♡
Imorgon vaknar jag som en stjärna när det kommer till fotografering, tror ni inte det? ??‍♀️
 

16 thoughts on “Poddinspelning & fotokurs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *