Back in town!

Heeej, vad lĂ€nge sen det var nu! 😊Jag var ju ivĂ€g dĂ€r i nĂ€stan en vecka och sen har jag haft ett helt galet schema. AlltsĂ„ galet som i att jag har struntat i att gĂ„ och snyta mig för att jag inte har haft tid typ. Men… jag hade en magisk vecka med magisk utsikt innan det. Kolla vad jag vaknade till pĂ„ morgnarna. ☀❄☃

Hur som helst… Jag kom hem sent söndag kvĂ€ll. Somnade vĂ€l runt ett och gick upp tidigt pĂ„ mĂ„ndagen. Amanda skulle jobba sin sista dag och Sanna skulle börja sin första efter mammaledighet sĂ„ det var en massa hej och hej dĂ„ pĂ„ kontoret. 😱
Tisdag och onsdag gick jag upp klockan fyra och torsdag klockan fem. Allt för att hinna ikapp. Jag har nĂ€mligen SVINmycket att göra med min webbutbildning Social Media Academy nu innan den lanserar! Och sĂ„ hade jag en förelĂ€sning i torsdags som jag var tvungen att snickra ihop, och öva pĂ„. Och dessutom sĂ„ hade vi workshop med nya kunder, jag var ute pĂ„ landet lĂ„ngt borta för att vara med i en podd och bla bla bla… Ja men det har varit sĂ„ sjukt jĂ€kla mycket. Det ÄR sjukt mycket. Och anledningen Ă€r att det som sagt börjar nĂ€rma sig lansering av Social Media Academy. 
Lanseringen sker den 3 april, i och med att ett gratis webinar “10 saker du behöver ha koll pĂ„ som Social Media Manager” startar. Vill ni gĂ„ pĂ„ det webinaret? Ja men alltsĂ„ det Ă€r ju online. Men ni kan vĂ€l joina? Om ni vill det sĂ„ registrerar ni er hĂ€r.
 
 

16 thoughts on “Back in town!

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *