Hej ny vecka!

God morgon! Hur mår ni? Jag mår toppen och ser fram emot en vecka med ganska få möten och därmed många timmars arbetande med webbutbildningen. Barnen är dessutom hos Jonas tre nätter (!) vilket innebär att det här är veckan då jag ska få gjort precis HUR mycket som helst.
Jag ska inte boka in en endaste liten fika eller möte utan fokuserar på att jobba så mycket som möjligt så att jag kommer framåt. Bestämde för ett tag sen för att de här tre helgerna (den som precis passerade och de kommande två) inte kommer att bestå av någonting annat än jobb, jobb, jobb. Skönt när man liksom har ramat in det så där tycker jag. ??‍♀️
Samtidigt så längtar jag väldigt mycket tills lanseringen och själva kampanjandet är över, närmare bestämt den 15 april. DÅ ska jag ta det lugnt. Och då är det ju dessutom påskvecka. Så himla härligt. Då är det bara lugn och ro som gäller för min del. 
Men nu ska den här veckan kickas igång. Jag börjar med att spela in ett avsnitt till Sociala medier och kommunikationspodden nu klockan 8. Jag ska prata med en kille som heter Linus om hur man mäter och jobbar med KPIer och räknar ut ROI i sociala medier. Intressant som tusan tycker jag. Kommer snart ut… Säger till! ??
Just det, på torsdag ska jag till Helsingborg och föreläsa på kvällen. Det blir roligt. Speciellt eftersom jag även ska träffa Matilda.
Nä men nu måste jag ju väcka kidsen här om vi ska komma iväg idag. Pöss på er!  
 
 

 

16 thoughts on “Hej ny vecka!

  1. Oj vad fint foto på dig där hörredu..
    Och jag gillar ditt hem..Ljust, luftigt, fräscht..Har blivit inspirerad..att damma av det gamla och är i färd med att renovera vardagsrummet..Ljust och luftigt ska det bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *