Återhämtningstips: Oplanerade dagar!

Nu är slut… och jag hade en sån där superhärlig helg som jag ÄLSKAR. 😍 Jag låg kvar ganska länge i sängen både lördag och söndag. Nu vet jag att många av er undrar om jag inte är klok när jag säger att länge var till klockan åtta, men eftersom jag är morgonpigg och kvällstrött så däckar jag rätt tidigt även helgkvällar och vaknar därmed tidigt på morgnarna. Både i lördags och söndags så vaknade jag klockan sex och låg alltså kvar två timmar. Det ni! 🙌🏽

De absolut bästa helgerna för mig, det är de som är helt obokade. Jag älskar att gå upp i lugn och ro på morgonen, tända ett ljus (Alltid!), sätta mig och skriva ett blogginlägg, kolla lite bloggar och YouTube, dricka te om jag fryser (och det gör jag ju allt som oftast) och bara känna att jag har precis heeela dagen på mig att göra… ingenting. Jag älskar, älskar, älskar den känslan. ☺️ Mer sånt åt folket hörni. 👋🏽 Oplanerade dagar! För mig innebär det dock aldrig att vi bara hänger runt här hemma och inte gör nånting, nej det händer alltid nåt. Antingen så åker vi iväg till Limhamnsfältet och släpper ut vår lilla Bruno eller så åker vi och tränar tillsammans, jag och barnen, eller så röjer jag här hemma eller nåt. Ja men det sker liksom alltid nånting. Men det är det där med att inte ha några måsten som är så otroligt skönt. Jag tror faktiskt att det är det som är nyckeln till hur man håller trots att man har ett hektiskt liv och högt tempo. För mig känns det i alla fall som den viktigaste grejen för återhämtning. Oplanerade dagar. Bästa som finns! 🙏🏽

Hur gör ni för att återhämta er? Har ni några tips så lämna de gärna här! 😍

4 thoughts on “Återhämtningstips: Oplanerade dagar!

 1. FCB&A Amucio Abogados
  145 Calle Collon, 249, 1є 28505 Madrid Spain
  Tel:0034-604-284-281 ; Fax: +34-911-881-353

  Dearest in mind,

  I would like to introduce myself for the first time, My name is Barrister David Gуmez Gonzбlez, I want to know if you receive the letter which i sent to you before.

  I have some important message for you. So i will like to discuss it with you in my next email, once i receive you`re reply.

  Please contact me with you`re interest for further explanation.

  Best regards,

  FCB&A Amucio Abogados Espaсa Financial Attorney 06-05-2018
  Lawyer: – Barr. David Gуmez Gonzбlez

 2. Trauma, jag kan inte längre läsa dina inlägg i min RSS läsare, och när jag försöker lägga till alexandrabylund.se/feed/ så funkar det ändå inte 🙁

  Jag läser alltid din blogg där, men har du gjort om din sida så det kan vara därför det plötsligt inte funkar längre? Har börjat läsa ikapp nu och tror det var i jan/feb det slutade funka (om jag minns rätt)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *