Börja blogga igen

Jag började blogga 2005 och har sen dess bloggat i omgångar. Det började med att jag bloggade om kläder och mode, fortsatte med lite mixat om barn och vardag, gick över till mer jobbrelaterat och la sen ner. Tappade lite sugen där ett tag, men nu, ett år senare så är jag alltså sugen på att ge mig ut där igen. Vi får se vad det leder till. Lovar ingenting, så våga inte ställa några krav 😉 Men nu kör vi! I am back! Hoppas du tycker att det är lika kul som jag. Den här gången kan man förvänta sig en blandning av insikter, jobb, relationer och annat.
Det här är mitt sommar-jag. Alltid redo för en joggingtur eller powerwalk. OM det är fint väder vill säga, inte om det är regn eller storm. Då bangar jag. Men ge mig bara lite hyfsat väder så är jag aktiv som få. Just nu går jag till och från kontoret varje dag, 1 timme dit och 1 timme hem. PW. Älskar det!
IMG_6188
 
 

0 thoughts on “Börja blogga igen

  1. Toppen! Har följt dig sen då. Även på instagram (taltrast72), och det blir super att följa dig på närmre håll igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *