Projekt

Idag och imorgon är jag som sagt inte på kontoret utan på Hotell Mäster Johan för att diskutera och brainstorma om ett projekt som vi (NewsHubby) ska vara med på. Vet inte om jag kan berätta när de här dagarna är över. Kanske. Det får vi komma fram till här idag. Annars berättar jag senare. (Men Ååååh vad jag ogillar när folk håller på så där. Ska se till att vi ska kunna berätta ASAP) 
Hur som helst, det fina är Hotell Mäster Johan som har blivit min tillflyktsort när jag behöver lämna kontoret och sitta tillsammans med andra människor en halvdag eller heldag. Det är så nyttigt och givande att lämna kontor och dator för att få inspiration. Att bara stänga datorn är världens bästa inspirationstips faktiskt. Och att dessutom byta lokal – Hallelujah!
Det är de här underbara peepsen som jag ska sitta med i två dagar  Konferensrum med egen toalett – fina grejer    
  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *