Zzzzz… Hela Sverige i semester-mode

Jag gillar det inte alls, den här slöheten som attackerar Sverige mellan juni och augusti. Allting går på sparlåga och ingenting utvecklas. Sjukvården gör bara precis det de måste, många butiker stänger helt och hållet igen, inga anställningar görs. Och så vidare. Det är så himla tråkigt. Men det fina med det är att jag firar nyår i september. Det finns inget härligare än när allt sätter igång igen. Alla ska påbörja nya saker, anställningar görs och folk brinner av energi. Älskar det!

Idag kom jag på att jag inte ska vara på kontoret på länge. Torsdag och fredag ska jag sitta med ett projekt på ett annat ställe. Vi ska sitta två heldagar på Hotell Mäster Johan, i ett konferensrum, för att vara så effektiva som möjligt, sen på söndag åker jag till Almedalen, och sen… ja sen är det ju semester. Jösses! Så när jag gick från Minc (kontoret) idag så var det faktiskt med en liten semesterkänsla i kroppen. Det är ju inte fel.

strand_semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *