Det tar på krafterna med semester

Det är skitjobbigt att vara ledig ska ni veta.

Idag: Barnen var hos sin pappa över dagen så jag och JoJo åkte till stranden. Kämpinge. Och mötte upp Tina. Jag känner mig rätt mättad på strand men desto hungrigare på dessa tjejer, så det var riktigt härligt. Jobbade en liten stund när jag kom fram, och satt (tydligen) i en väldigt dålig ställning så jag fick huvudvärk som jag lyckades behålla hela dagen. Jippi. Det var länge sen jag tränade styrka och jag inser nu att det är dags. Det går inte att sitta så mycket vid en dator utan att träna. Jag får ont i nacken och därmed huvudvärk. Skärpning! I morgon måste jag ta tag i det där. Borde få hjälp av en PT ett par gånger så att jag tränar det som ska tränas effektivt. På min to do-lista i morgon alltså. Påminn mig tack. IMG_9445

Glömde mitt Visa-kort (Så är det när man ständigt byter kläder och väskor p.g.a powerwalks) så det var tur att jag hade JoJo med mig. För efter stranden åkte vi in på Ikea och Rusta för att komplettera med det sista till min uteplats. (Matta och en sån där box där alla barnens leksaker ska ligga). Nu är det bara allt roligt finlir kvar. Jippi! Lotta, när kommer du ner och hjälper mig?

Försökte ta en bild på min väldigt blonda kalufs (kalufs är kanske fel ord när man inte har så mycket av den där varan) men det gick jäkligt dåligt ser jag. Men jag är blond. Punkt.IMG_9481
 
Men i morgon då? Ska det bli fint väder i morgon? Barnen är här en stund på dagen men ska sen spendera helgen hos sin pappa. Herre jösses, man hinner ju inte med allt om det ska vara på det här viset. Vädret alltså. Håller fortfarande på att packa upp men tänker minsann inte ställa undan resväskorna eftersom vi lever på ett hopp om att åka iväg väldigt snart igen. Antingen uppåt eller neråt. Eller ja man säger väl norrut eller söderut. Just nu lutar det mot söderut. Varför? Två anledningar: 1) I år känner jag mer än nånsin att jag vill att allt ska vara bekvämt. Orkar inte hålla på och resa runt och packa in och ut saker ur en bil. 2) Jamen vädret såklart. 100 % sol hela dagarna samt varma kvällar slår det mesta.
Just det – Pressmeddelandet som vi skickade ut igår har fått fart. Det är ute i de flesta tidningar/ sajter nu: Resumé, Aftonbladet, Breakit, Expressen, Dagens Industri  för att nämna några. Heja!
Puss å hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *