Höst-vibbar

Nu har jag varit ledig i över en vecka och det är verkligen skönt. Jag gillar att gå all in för saker och i år bestämde jag mig för att gå all in för semester, när jag väl har semester liksom, och sen gå all in för jobbet när jag börjar jobba igen. Det funkar ju inte till 100 % när man har företag – det dyker alltid upp saker som man måste göra (och det märkliga är att det, när man har som minst att göra, kan vara väldigt tungt att svara på ett mail. Varför blir det så? I vanliga fall skjuter man liksom iväg 100 mail i timmen. Typ.) – men så länge man har semester-mode inställt i hjärnan så blir det liksom rätt lugnt och harmoniskt. Man hinner spela spel med barnen, se dem ordentligt, åka till tivoli (som vi gjorde igår), äta långa frukostar. Och så vidare. Ni fattar. Men så idag fick jag ett mail från Sän Frän, från en av de inkubatorer som jag besökte där, de som sitter i samma hus som Twitter, och de säger att de vill köra ett Skype-möte nästa vecka angående att fördjupa vårt samarbete nu när de ska köra igång en ny grej. Och då kom det där pirret.

Av två anledningar:

1) Tänk vad härligt det hade varit att faktiskt testa att bo i USA ett år och verkligen komma in i allt där, få ut NewsHubby ordentligt där och testa produkten hardcore liksom. Både jag och barnen hade älskat det. Tänk om.

2) Hösten! Höststarten är för mig som en enda lång nyårsafton full av förväntningar. Jag äääälskar när saker kör igång och det börjar bubbla överallt. Folk påbörjar nya projekt, rekryterar, omorganiserar, nysatsar och har sig. Och man riktigt känner energin överallt. Det finns få saker som får mig att gå igång som mycket som det. Det känns som att alla lägger in sin allra högsta växel. Halleluja vad härligt det är.

Men nu – fortsätta att njuta av de här lediga dagarna med kidsen. Igår på Tivoli i Köpenhamn.IMG_9580

Idag – Rainy day program (som vi inte vet exakt vad det ska innehålla än). Började med en regnig 30-minuters powerwalk och 30 minuters joggingrunda. Hade sjukt pigga ben och väldigt blöt kropp eftersom det regnade så förbaskat mycket. Sommar – kom tillbaks!°IMG_9595

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *