Söker nyförälskelse

Just nu så joggar och powerwalkar jag mest. Eller det är det jag har gjort senaste halvåret, och det är ju sjukt skönt. Älskar att träna utomhus. Och nu när det är sommar (och minnet är kort) så känner jag att det är ju luuugnt i höst och vinter, jag kommer att kunna powerwalka till jobbet då med. Det finns ju inget dåligt väder… bla bla bla…hahaha…  Den som uppfann det uttrycket bor inte på Ön (där det i och med att det är en liten ö blåser från alla håll samtidigt. Alltid) och har en väg till jobbet längs stranden (som ju också är blåsig eftersom det är kustväg). Lika underbart som det är att gå där på sommaren, lika hemskt kan det vara på vintern. Men jag har investerat i en 100% regntät jacka och ska även investera i ett par regnbyxor. Och så försöker jag peppa mig själv med att det är skönt när det piskar regn och blåser storm biter i kinderna, att det kommer kännas superbra när jag kommer fram. Men så kommer vi ju till det där med att det ska vara kul också. Blir det för trist så gör jag hellre nåt annat.
Så nu är jag på jakt efter att hitta lite nya, roliga träningsformer. Eftersom jag har Friskis & Svettis rakt över gatan så har jag kort där och går ofta dit, men där har de inte så många olika pass faktiskt. Brukar köra Jympa Medel men känner för antingen lite mer utmaning eller, ännu hellre, lite mer dansant pass. Det går jag igång på, det där dansanta. Så nu ska jag testa runt lite tänker jag. Vill testa så många olika träningsformer som möjligt. Testade tre olika pass på Mallorca förra veckan:
1) Fast, fit & Fab (Konditon, styrka och smidighet) – Ganska kul
2) Crosstraining (Så.Himla.Roligt! Och svinjobbigt. Men just när man höll på att dö så var det paus och sen ny station. Älskade det)
3) Powerstep (Också superkul. Gillar det här med lite takt och dansant)
Jag tänker att jag ska testa lite olika grejer och låta er hänga med. Viktigt är att jag måste vara realistisk så att det faktiskt funkar i min vardag. Det får bli lyx-pass vissa dagar (som tar mer tid) och lite mer effektiva snabb-pass andra dagar (som kanske inte är lika roliga men som jag faktiskt hinner med) Så –  Hit me! Vad borde jag testa? Så sticker jag ut och joggar i det härliga vädret så länge?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *