Och DÄR var ekonomigrejerna inlämnade – Nu bubbel!

Färdig! Inlämnad! Det tog en och en halv dag för att vara exakt. Aldrig mer att jag väntar i tre månader innan jag sammanställer. Det kan tyckas vara ingenting att köra 1-2 dagar per kvartal men när dagen väl kommer så känns det alltid som fel läge och som att jag borde fokusera på andra saker. Så i morgon ska jag svara på era mail, ni som har mailat om ekonomiassistenttjänsten. Just det, jag ska också komma med feedback på de där träningspassen som jag testar nu. Testade Jympa Medel igår och Spinning i morse (som visar sig fortfarande inte vara min grej). I morgon lär det inte bli träning, för ikväll fokuserar vi på bubbel. Alltid bra prioriteringar här 🙂

Hej så längealexb

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *