Fake it til you make it

Idag är det en sån där inspirationsrik och festlig dag igen. Började morgonen med ett Jympa Medel-pass på Friskis & Svettis. Rent logistiskt så var det ett test: Jag väckte barnen och satt med dem medan de åt frukost, sen stack jag iväg (rakt över gatan) och körde passet. Jag kan ju inte ha min telefon med mig när jag tränar ett pass så då får de ringa till sin pappa om det skulle vara nåt. Lite pirrigt men det funkade bra. När jag kom hem hade de tagit på sig, borstat tänderna och packat ihop sig så att jag bara kunde sticka iväg med dem till skolan (också rakt över gatan. Älskar smidigheten). En ny era har startat tror jag… Det funkar inte varje dag men kanske en gång i veckan i alla fall.
Hur som helst – dagen då. Jo men klockan ett ska vi iväg och lyssna på ett event som Malmö Startups (grymt initiativ) har dragit igång, bland annat om “Fake it til' you make it” – precis det som vi håller på med nu på NewsHubby. Vi håller på att ta fram en test-version, som är “snabbt” ihopbyggd, där vi till exempel inte kopplar på betalningsmöjlighet än (utan fakturerar) etc. Poängen är att vi först måste testa – är det det här kunderna vill ha? Annars vore det ju dumt att bygga vidare. Bygg snabbt – ut på marknaden – testa. Typ så! Om det och en massa annat intressant ska vi lyssna på. Det är inte för sent att anmäla sig så om du också vill komma och träffa och lyssna på härliga entreprenörer – läs mer här. Eller boka här. ¨

Sen är det ju Världens Bästa After Work på Mec – säsongens första. Jag dör vad kul! Kom dit om du är sugen på bra nätverkande och kul kväll. Bokas här.

Ja men nu förstår ni varför jag la träningen så tidigt i morse. Det blir liksom inget mer idag. Eller imorgon.Skärmavbild 2015-08-21 kl. 08.58.45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *