Nu kavlar vi uppärmarna och säljer

Idag har jag jobbat hemifrån med fokus på sälj. Jag är grym på att sälja om det är något som jag själv tror på och som jag vet att kunden kan ha nytta av. Men jag gillar inte att jaga. Så ibland har jag fått för mig att jag inte är nån säljartyp. Men det är jag ju. Fast inte den där jagande och överkäcka som smajlar från öra till öra och säger “Hur mår du Nisse? Är allt braaa i solen?” Typ. Utan en sån där som, om den andre parten har lust att lyssna, är skitduktig på att sälja in sånt jag älskar.
Så idag körde jag igång, jag vill liksom ta reda på hur vi ska sälja in NewsHubby, och då är enda sättet att kavla upp ärmarna och testa själv tänker jag. Jag började med att maila de som har registrerat sig, och bad om ett telefonnummer som jag kunde nå dem på. På så sätt har man kommit över det största (ja det är i alla fall det hinder som jag ogillar mest) hindret. De vill liksom prata med mig när jag ringer. Annan grej som kan vara lite svår är att komma till avslut. Där har jag inga särskilda skills, utan tar tacksamt emot tips. Någon?

Eller det räcker kanske att vara lite jävlar-anamma så där som världens bästa bankkille – Henrik från Swedbank – han ser ut att tro på sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *