Fotosession

I förrgår körde vi fotosession på kontoret. Det gick… sådär… men jag tror att nån av bilderna kommer att funka. Vi behöver pressbilder (mer om det nästa vecka) till PR with an Edge – och kommer väl inte att använda just den här.
Nä, men däremot så vet jag vad jag ska göra nästa vecka, de många och långa timmarna på sjukhuset. Ibland blir det väldigt långtråkigt att ligga inne, och i vanliga fall så brukar Mio opereras när vi är inne och då går tre dagar kring mycket stök och bök kring operationen. Nu har vi ju inget sånt på agendan. Hoppas jag. Näää, det kan vi inte ha, det hade de ju sagt.
Hur som helst – det jag ska göra är att ta fram gamla Photoshoptidningar med guider i för att lära mig att göra bilderna snyggare. Lärde mig, en gång i tiden –  på modemets tid – photoshop genom en guide som jag printade ut från en av Sveriges första hemsidor. Den var fantastisk och jag satt hela nätterna och lärde mig. Svinkul. Nu, 20 år senare, ska jag gå del två då alltså. Med hjälp av tidningar. Det är förresten ett hett tips, de där tidningarna. De har superbra guider.
Alex, jag och Anni – inte photoshoppade. aaa

0 thoughts on “Fotosession

  1. Underbara Clara tipsade om moderskeppet; flera gratis instruktionsfilmer om foto som jag tänkte kika närmare på. Kan ju vara bra tidsfördriv på sjukhuset! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *