Så sätter du upp dina träningsmål

Det är mycket snack här hemma om sixpack. Det är min lille kille, Alvin, som gärna vill ha ett sånt eftersom det är nån av killarna i klassen som har det. Det enda är att 1) det är inte alla som får sixpack (pga. gener) 2) det krävs vääääldigt strikt diet i många fall (om man inte råkar ha väldigt lite fett just kring magen, av genetiska skäl)
Så när du bestämmer dig för att du vill vara fit och vältränad, så ska du först och främst tänka på “Hur mycket av mitt liv ska handla om kost, träning och strikta dieter?” Och sen anpassa målet därefter. Jag tror till exempel inte att Alvin är redo att ändra sin kost (Det hade han inte fått för oss så klart) för att få sixpack. Det han kan tänka sig att göra är biceps curl med en hantel.

Mitt mål

Mitt mål är att vara stark och vältränad inifrån och ut, det vill säga de muskler som jag har ska vara starka (äkta) och fungera bra i många situationer. Jag vill ha stabilitet och rörlighet och kunna göra många olika saker med min kropp.

Vad jag är beredd att ge

Jag har inte lust att hämma mitt sociala liv för att jag ska vara för strikt med kosten. Jag gör gärna bra val så mycket och ofta jag kan och vill, men tillåter mig att dricka vin och äta goda saker ibland. Jag tränar ganska mycket och varierande och väljer ofta den träning som jag tycker är rolig. Så summa summarum -i det stora hela gör jag bra kostval och tränar mycket. Men det får inte bli negativ press – då sänker jag kraven.
För att se ut så här krävs det… mycket av dig. Det här är inte en tjej som går på AW varannan fredag och dricker bubbel och äter lite vad hon vill.Sports-fitness-models-Andreia-Brazier-dumbbells-gyms-athletic-Poster-Home-Decor-Wall-Sticker-4-sizes-Free

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *