Brainstormad, slut och utcheckad

Direkt efter näringslivsgalan (ja jag var förstås hemma och sov först) så stack jag och Alex iväg ett dygn på hotell för att brainstorma och skriva på en grej som vi ska göra. När man ska vara utan datorer och bara vara kreativ är det mycket bättre att lämna kontoret, samt att inte ha något att gå hem till på kvällen. Så vi åkte iväg, checkade in, var väldigt kreativa, åt middag och drack vatten, fortsatte att brainstorma och vara kreativa uppe på rummet tills jag mer eller mindre däckade. Och så fortsatte vi idag, efter frukosten. Nu är jag totalt slut i huvudet efter flera dagar med mycket tänkande och väääldigt mycket (kul) nätverkande och en del fest (i måndags). Så nu är jag hemma igen och är totalt tömd. Ett träningspass i eftermiddag – efter Alvins fotboll – kommer göra susen. Imorgon bitti ska jag och Anni till Stockholm för att träffa några nya kunder och några som eventuellt kan komma att bli våra kunder. Spännande. Håll tummarna för oss!
Sängjobb på Clarion idag1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *