Föreläsning om träning, mål&motivation

Jag har föreläst om mål och motivation för ett gäng från Vinge och PwC som ska köra Toughest idag. Så himla kul! En av anledningarna till att jag ville utbilda mig till personlig tränare var att jag ville få kunskapen och verkligen veta, på riktigt, vad som var sant och falskt. Få fakta som inte kom från nån kvällstidningskälla. Och det fick jag. Jag älskar att jag nu förstår och vet så mycket om träning och hälsa. Därför var det extra kul med den här föreläsningen, som alltså var den första inom det här ämnet för mig.
Jag pratade om att det är viktigt att hitta sitt syfte, sätta upp mål, hitta den inre motivationen och se till att göra resan rolig. Och sen berättade jag också hur man gör för att få större muskler och för att öka konditionen. För det finns ju faktiskt ett facit.
Det var så himla kul att föreläsa om det här, och jag hoppas att även de som lyssnade tycker det. (Annars är det inte riktigt lika kul… 😉  )IMG_4668
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *