God morgon måndag! Vägra sommarstämning på kontoret

Jag brukar känna, och lite leva efter att allt och alla tacklar av i slutet av maj och inte vaknar upp förrän i mitten av september. Som att jobb-Sverige liksom bara dör ut. Inga beslut tas, inga nya projekt planeras, inga inköp görs, inga kampanjer körs, man är färre än nånsin på kontoret och allt känns bara… dött. Lite som att befinna sig i ett vakuum. Och sen är det ju samma sak från 1 december fram till sista januari typ. Det är ju en massa månader på året som bara försvinner.
Så i år tänker vi annorlunda på PR with an Edge. Vi jobbar precis lika mycket som vanligt (när vi jobbar. Självklart har alla semester), har till och med anställt en ny tjej (Amanda), planerar som om det vore oktober eller vilken annan energifull månad som helst, och kör helt enkelt bara! Det blir så mycket roligare på jobbet då. Sen är det klart att om vi har det lugnt och skönt så kan vi köra workshops på bryggan i Västra Hamnen, eller om vi känner för det – sitta på ett café under ett parasoll och jobba. Men grejen är ändå att vi kör! Med energi! Och nu är det måndag och måndagsmöte. Måndagsförmiddagarna, då vi har möte med många av våra kunder – samt med oss själva – svischar förbi som om det vore några minuter.
Så här kunde i och för sig alla måndagar få vara annars – förutom att jag kunde se lite gladare ut. (Från invigningsfesten förra fredagen)annialex
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *