Människor som inspirerar mig

  • Människor som använder sina motgångar och vänder det till nåt gott, stort eller bra. Och som kanske till och med blir framgångsrika tack vare rätt inställning.
  • Människor som vågar bjussa på sina misstag. Har lyssnat på flera föreläsningar där man berättar om så kallade “fails”, men där det i själva verket är inlindat i rosa papper med guldrosett. Inte på riktigt alltså.
  • Människor som är raka i all enkelhet. Nej jag menar inte människor som absolut måste säga sin “ärliga” åsikt överallt, utan mer rakhet i all enkelhet. Om någon frågar typ.
  • Människor som inte lägger värdering i så mycket. Som kan se att någon är smal, tjock, ljus, mörk, finnig, len… ja whatever, men utan att lägga värdering i det. Jag tycker inte att själva erkännandet att någon till exempel är överviktig är nåt dåligt, det är bara när vi lägger värdering i det som det blir fel.
  • Människor som kan sätta ord på saker.
  • Människor som har väldigt bra koll på vem de är och vilka svagheter de har.

Det är några exempel på människor som inspirerar mig. Ni då? Vilka typer inspirerar er?
Jag berättade om att jag skulle lägga ner mitt förra företag på scenen under Malmö Näringslivsgala förra året. Det kändes jätteläskigt men också väldigt passande eftersom hela galan hade “mod” som tema. Och det är absolut inte alltid som jag väljer att prata om misslyckanden, men ibland så tycker jag att vi borde bjuda på det. Inte tio år senare, utan mer där och då, när det är på riktigt. 12729061_1153709341308641_256553688922684048_nJaha. Slutade det här nu i att jag fick sagt att jag är en inspirerande typ? Ha ha… det var ju inte det som var tanken, men det är okej. Jag försöker dela med mig av sånt som ska inspirera, så det får vara så. Hej.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *