Vill du vara testperson till Personlig träning online?

Jag håller på att ta fram mitt PT-online-koncept och vill gärna testa vad som funkar bäst. Både hur ofta jag ska skicka nya program, om det funkar bra med enbart mail och telefon eller om det är bättre med ett första skype-samtal med videokamera (det vill jag nog helst) och en massa annat som jag funderar över. Jag vill att det ska bli riktigt bra och att mina kunder ska känna sig nöjda. Jag har ju lön från mitt “vanliga” jobb och kör PT-verksamheten en dag i veckan enbart för att jag tycker att det är så kul och för att jag vill utvecklas. Därför har jag råd att testa lite och är inte beroende av att skaffa en ordentlig inkomst dag ett.
Jag tycker att det är väldigt kul att tipsa och skriva om träning här i bloggen, men själva grejen med att vara personlig tränare är ju att man utgår från en person och hens förutsättningar. Så därför tänker jag att jag ska söka efter tre personer som vill vara mina testpersoner för den nya onlinetjänsten. Jag kommer att skriva om allt i bloggen så att alla bloggläsare också får ta del av både personernas förutsättningar och de program som jag lägger upp. Vill man vara anonym så är det dock helt okej, då outar jag inte namn och bilder.
Så – är du sugen på gratis personlig träning online? Maila mig! Jag är utbildad via Safe Education och kan hjälpa med vad för slags träning och mål som helst. Vill du bli starkare? Springa snabbare? Kunna göra chins? Kunna gå ner i brygga? Stå på händer? Gå ner i vikt? Få bättre hållning? Ja vad som helst egentligen. Maila mig på ptalexandrabylund@gmail.com så väljer jag ut tre personer att köra med i fyra veckor. Gratis.

0 thoughts on “Vill du vara testperson till Personlig träning online?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *