#Hatahat

Det här är en väldigt fin kampanj, mot hat, hot och kränkningar på internet, som Telia har dragit igång tillsammans med Aplace och tre olika formgivare: Elin Klefbom, Finsta och Stina Löfgren. De har skapat tre limiterade kollektioner som nu går att köpa på Aplace. Överskottet går till Friends. Jag köpte en grå collegetröja med det lilla röda märket på (Kan visa den sen) eftersom jag 1) har en crush för grå collegetröjor och 2) det går till nåt viktigt och bra. 
 
Och så köpte jag också de här små märkena som man kan sy fast på en jeansjacka eller nåt…
…eller så kan man ha dem på väggen i sitt armeringsjärn.
#Hatahat
 
 
 

0 thoughts on “#Hatahat

  1. Hej Alexandra!
    Vad roligt att du gillar kollektionen och initiativet. Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Aplace, formgivarna och Friends och hoppas vi kan göra en förändring i hur vi alla tänker och agerar. Inte bara på nätet, men irl så att säga också.
    Sen vill jag bara säga att jag personligen blev hemskt förtjust i din anslagstavla i form av ett armeringsjärn. Det är kanske något jag får sno som idé till mitt eget hem. 😉
    Ha en underbar helg och fortsätt den goda kampen!
    //Anna Pettersson, Telia Kundservice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *