Ny vlogg-kamera – Dags att börja vlogga!

Jag ska börja vlogga – och då mest om mitt entreprenörskap, mitt företag och så förstås även mina kollegor. Utan dem så blir det väldigt mycket… jag. Och så är de ju så härliga också.
Men så verkade det ett tag som att det var totalt omöjligt att få tag i en bra vloggkamera. En bra vloggkamera för mig är en kamera som man:
  • lätt kan placera på ett bord eller lite vart som helst.
  • har bra ljud
  • kan hålla i en hand (!!)
  • givetvis ger ett snyggt resultat (HD)

Jag var lite naiv och trodde att det fanns en massa olika kameror att välja mellan, men efter en hel del research så kändes den enda rätta som Canon Legria Mini x. Och den är slut precis överallt. Suck. Men jag är rätt envis av mig och hittade en till slut. I Tyskland. Här. Och idag kom den. Wiiiii så kul! Snart är det vloggdags. En i veckan tänker jag till att börja med. Fråga: Vilket program ska jag redigera den i? 

 
Den är mycket mindre än jag trodde. Win! Älskar den redan. Hoppas att den lever upp till mina förväntningar nu.
 
PS. För er som tycker att jag upprepar mig lite så är det några inlägg som har försvunnit nu i flytten… och eftersom jag inte kan länka till de så gör jag det jag är bra på här hemma med kidsen: tjatar.

0 thoughts on “Ny vlogg-kamera – Dags att börja vlogga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *