What a day

Idag har jag jobbat hemma hela dagen, och det har varit så otroligt bra för min to do-lista. Men mindre bra för bloggen. Det jag först och främst har jobbat med är att förbereda mig inför Internet i fokus nästa vecka där jag ska vara moderator. Jag har satt allt nu, har koll på alla deltagare, har koll på programmet och alla detaljer. Det är bara introt som jag ska skriva ihop. Men jag har en idé om vad det ska handla om så det är lugnt.
 
Jag brukar ju inte gilla att jobba hemifrån, men så kom jag på att det ju är att “jobba hemifrån med sjuka barn” som jag inte gillar. För idag har det varit alldeles toppen, mest för att jag känner att jag hinner göra klart saker. Det skulle jag visserligen kunna på kontoret också, men där har jag alltid möten. Hur som helst, det enda jag har kvar nu är ett par mail, och så min to do-lista. Jag känner att det är lika bra att bara köra igenom den så att jag kan lägga mig med 100% harmoni i kroppen. Det var länge sen jag la mig med en tom to do-lista.
 
Det fina i kråksången är att Mio är frisk. Det är ju så här det ska vara. Så här han ska vara. Det är svårt att beskriva skillnaden mellan en sjuk liten Mio och en frisk och sprallig Mio. Det är två helt olika personer. Det är så här det ska vara ♥
Och inte så här. Jag älskar att han släpar in madrassen till mitt sovrum ibland när han mår dåligt. Hur söt? 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *