God morgon fredag!

Redan helg igen! Hjälp vad det går fort. Idag har jag PT-dag men också en workshop med en ny kund. Vi fick inte till det nån annan dag så jag fick rodda om lite i schemat och ta mina lunchkunder sen eftermiddag istället. Inte världens bästa om jag frågar Alvin (som vill att vi påbörjar fredagsmyset så fort skolan är slut) men så får det bli ibland. 
 
Saker jag ska göra idag:
  • Ringa diabetesmottagningen. Just nu använder Mio de gamla vanliga sprutorna och stick-i-fingret-prylarna. Det är sååå himla jobbigt. Speciellt på natten. Att gå upp och börja pilla med de där smågrejerna är otroligt jobbigt. Men hans hud är helt förstörd. Nu har han sår på båda armarna, båda sidorna av ryggslutet, båda sidorna av magen och på båda låren. Vi har inga fler ställen att sätta de på. Plus att den ena lilla grejen har tagit slut. Vi måste hämta nya! Den näst sista tappade jag i golvet – kasserad! Och den sista – där gick inte nålen in ordentligt – Också kasserad! Suck..
  • Köra en tvåtimmars workshop med vår nya kund. Det ska bli kul att komma igång med dem. Det känns som en kund som vi kommer att älska.
  • Fortsätta att klippa ihop vloggen. Har pillat lite med det under veckan, men det tar tiiiid så här första gången. Hoppas att jag hinner sitta och pilla lite med det ikväll. Det kommer att bli mycket material från kontoret.
 
  • Vara på gymmet med mina PT-kunder.
  • Träna! Jag vill verkligen hinna träna ett pass själv också idag.
  • Sammanställa våra anteckningar som vi gjorde inför tjejkvällen. Vi måste ta tag i det nu och göra ett Facebookevent och börja bjuda in folk.
Men först – väcka barnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *